Elektricien in Eindhoven ontdekt wietkwekerij

Een elektricien heeft in Eindhoven een wietkwekerij ontdekt. De vak man werd te hulp geroepen bij een stroomstoring aan de Snelliusstraat. De man zag bij het verhelpen van de storing dat illegaal stroom afgetapt werd, en seinde de politie in. Het Eindhovens Dagblad meldt dat in de woning een kwekerij met 210 planten werd ontdekt door de politie. Illegale activiteiten zijn vaker de oorzaak van een stroomstoring, al is er in de meeste een onschuldiger oorzaak.

De oorzaken van stroomstoringen in huis zijn velerlei. Vaak is er sprake van kortsluiting of problemen met de groepenkasten. De elektriciens van 0900 Elektricien staan 24 uur per dag klaar om te hulp te schieten bij stroomstoringen en andere elektra-klussen.

0900 Elektricien

0900 Elektricien werkt daarbij volgens een uniek concept: lokale ondernemers zijn aangesloten bij een landelijk netwerk. een consument die met elektriciteitsproblemen wordt geconfronteerd, hoeft niet te zoeken naar een gekwalificeerde vakman, maar belt met ons naamnummer 0900 Elektricien (0900 – 3535874). Dit nummer is altijd bereikbaar. Na het intoetsen van de postcode wordt u meteen doorverbonden met een vakman die uw probleem snel kan oplossen.

De vakmannen van ons netwerk komen geregeld met tips die snel en eenvoudig zelf uitgevoerd kunnen worden, om zo te zorgen voor een veilige elektriciteitsinstallatie bij u thuis. Zo adviseerde elektricien Fokko de Jong om geregeld de aardlekschakelaar te testen, en legde hij op onze website uit hoe dat eenvoudig te doen is. Werken met elektra is een riskante klus, die in de meeste gevallen het best overgelaten kan worden aan een vakman van 0900 Elektricien. Wie werkt met 230 volt moet weten wat hij doet. Laat uw elektra-klussen daarom over aan een vakman. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar!

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 3535874
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een elektrotechnisch bedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Elektricien en maak een afspraak met de elektra specialist in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.