Belgisch elektricien gewond door steekvlam

Een Belgische elektricien is bij het brandveilig maken van een elektriciteitsinstallatie in een café gewond geraakt door een steekvlam. De man werd geraakt door een zogenaamde vlamboog, een vlam die ontstaat tussen twee punten die onder hoge spanning staan. De kwestie toont eens te meer aan dat werk aan elektra een gevaarlijke klus is, die het best aan een vakman overgelaten kan worden. De Belg is opgenomen in een brandwondencentrum, waar hij bijkomt van zijn verwondingen. De elektricien is in dienst bij Eandis, een bedrijf dat Elektrawerk verzorgt, schrijft de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.

Werken met stoppenkasten en andere elektriciteitsinstallaties is in vertrouwde handen bij de vakmannen van 0900 Elektricien, een landelijk netwerk van ondernemers die u graag klussen uit handen nemen die voor de doe-het-zelver te gevaarlijk zijn. Zo is het mogelijk om door onze vaklieden een nieuwe stoppenkast te laten installeren, bekabeling te vervangen voor een verbouwing of het aantal groepen uit te breiden, bijvoorbeeld voor uw wasmachine, vaatwasser en wasdroger. Als u deze klussen laat uitvoeren door een gekwalificeerde elektricien, weet u zeker dat elektrische apparatuur kunt gebruiken, zonder risico op storingen door verkeerd aangesloten bedrading. Want zeg nou zelf, niets is zo vervelend als uitval van elektra door kortsluiting.

Mocht het toch voorkomen dat u verstoken bent van elektriciteit, dan zijn de bij ons netwerk aangesloten elektriciens 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar via het eenvoudig te onthouden nummer 0900 Elektricien (0900 3535874). Voorkom problemen vooraf, door niet zelf te beginnen aan installatiewerk dat eigenlijk door een vakman gedaan moet worden, pak de telefoon, en u komt meteen in contact met een specialist in uw regio die u het werk uit handen neemt.

Benieuwd wat u wel zelf kunt doen? Op de tips-sectie van 0900 elektricien geven onze vakmannen tips die u makkelijk zelf op kunt volgen.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 3535874
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een elektrotechnisch bedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Elektricien en maak een afspraak met de elektra specialist in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.