Diensten

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Gaat u werken met elektriciteit? Laat deze klus dan over aan een elektricien; expert in de elektrotechniek. Het werken met elektriciteit is immers een specialistische klus, waarbij veiligheid voorop staat.

Lees Meer

Elektrische installatie

Elektrische installatie

Met een elektrische installatie wordt het geheel van elektrische apparaten, aansluitingen en verbindingen in uw woning of bedrijf bedoeld. Dus van uw groepenkast, waar de stroom uw woning binnenkomt, tot al uw verlichting en alle elektrische apparaten.

Lees Meer

Storingsdienst

Storingsdienst

Een storing in uw elektriciteitsnetwerk kan heel vervelend zijn. We kunnen immers tegenwoordig niet lang meer zonder elektriciteit. Kortsluiting of een stroomstoring is in sommige gevallen door u zelf te verhelpen, maar in de meeste gevallen heeft u een elektricien nodig om het probleem op te lossen.

Lees Meer

Elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen

Het aanleggen van elektriciteit is altijd maatwerk. Geen huis of bedrijf is namelijk hetzelfde en wensen van gebruikers en bewoners zijn altijd uniek. Daarom leveren de specialisten van 0900 Elektricien alleen installatietechniek op maat: afgestemd op uw wensen.

Lees Meer

Bel ons op: 0900 3535874
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een elektrotechnisch bedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Elektricien en maak een afspraak met de elektra specialist in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.