Schematische weergave van de werking van naambellen

Elektricien in Rotterdam

Gaat uw bedrijf uitbreiden en heeft u daarom nieuwe groepenkasten nodig en moet de bedrading worden doorgetrokken? Of gaat u verhuizen naar een nieuwe woning in Rotterdam en heeft u een elektricien nodig die uw elektra voor u aanlegt? Wij helpen u graag snel en vakkundig.

Bent u op zoek naar een elektricien in Rotterdam? Via 0900 Elektricien vindt u snel en gemakkelijk een vakman bij u in de buurt. Wij helpen u van begin tot eind met uw elektrotechniek en installatietechniek, bij ons bent u bovendien verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Of het nu gaat om de aanleg van uw gehele elektrotechniek of om het verhelpen van een defect: wij staan voor u klaar in Rotterdam en omstreken.

Groepenkast

Eén van de belangrijkste onderdelen van de installatietechniek is de groepenkast. Hier komt stroom het pand binnen en wordt dit verder verdeeld over de verschillende groepen. Heeft u nog een ouderwetse stoppenkast? Laat deze dan vervangen door een moderne groepenkast. Dit werkt niet alleen veel makkelijker, maar is bovendien ook nog eens een stuk veiliger! Breng uw woning up-to-date met een nieuwe kast en laat direct uw gehele elektranetwerk nakijken. Zo weet u zeker dat uw huis veilig is.

Defect of storing?

Is de stroom in uw huis uitgevallen? Controleer of het aan het netwerk ligt (hebben uw buren wel stroom?) of dat het defect ergens in uw elektrotechniek zit. In dat laatste geval kunt u door middel van eliminatie erachter komen onder welke groep en welk apparaat het defect veroorzaakt. U kunt natuurlijk ook direct een vakman inschakelen, zodat u snel weer stroom heeft.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of heeft u last van een stroomstoring en heeft u direct een elektricien nodig? Neem dan snel contact op! Dit doet u door te bellen naar 0900 Elektricien (0900 3535874 | 9 ct/pm), u wordt dan direct doorgeschakeld naar ons bedrijf in Rotterdam. We zijn u graag van dienst.


Bel ons op: 0900 3535874
(9 ct/pm)

Vraag hier een offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.