Stoppenkast vervangen

Woont u in een oud huis? Dan heeft u wellicht nog een ouderwetse stoppenkast. Het is aan te raden om deze stoppenkast te laten vervangen door een expert. Dit zorgt niet alleen voor een veiliger huis, maar het voorkomt ook nog eens mogelijke storingen, en bovendien kunnen groepen worden uitgebreid.

groepenkastDe extra veiligheid komt voornamelijk door de verplicht gestelde aardlekschakelaar. Ook de wasmachine moet tegenwoordig verplicht onder de aardlekschakelaar zitten, dit in verband met het water waar een wasmachine mee te maken heeft. Door extra groepen toe te voegen kunt u meer elektrische apparaten aansluiten op uw netwerk. Een huishouden heeft tegenwoordig immers veel meer elektrische apparaten dan vroeger. Heeft u thuis last dat u geen twee grote apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken? Met het aanmaken van nieuwe groepen kan dit wel. Een expert kan u hier alles over vertellen.

Oude stoppenkast verruilen voor veiligheid en gemak

Ook als u een keer een storing heeft, is dit vaak veel eenvoudiger op te lossen met een vernieuwde groepenkast. Bij een stoppenkast moest er een stop worden vervangen, maar dat is verleden tijd. Bij een nieuwe groepenkast hoeft er alleen maar een schakelaar omgezet te worden. Ook tijdens kleine of grote verbouwingen is dit zeer handig, omdat er kleine delen van het elektriciteitsnetwerk kunnen worden uitgeschakeld.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 3535874
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een elektrotechnisch bedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Elektricien en maak een afspraak met de elektra specialist in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.