Schematische weergave van de werking van naambellen

Elektricien in Amsterdam

Heeft u snel een goede elektricien nodig in Amsterdam? Neem dan contact op met 0900 Elektricien, wij zijn uw ervaren en vakkundige professional op het gebied van installatietechniek. Bij ons bedrijf bent u verzekerd van professionele hulp als het gaat om uw elektrotechniek.

Heeft u een nieuwbouwwoning en moet het elektriciteitsnetwerk aangelegd worden? Dit kan uw elektricien uit Amsterdam op vakkundige wijze voor u bewerkstelligen. Wij zijn er in Amsterdam voor het leveren, installeren, onderhouden en repareren van onder andere uw elektrische installaties. Wij zijn ervaren en gekwalificeerd als het gaat om installatietechniek. Ook het aanleggen van verlichting, zowel binnen als buiten, kunnen we voor u uitvoeren. Als elektricien kunnen we u helpen met alle klussen rondom elektrotechniek en installatietechniek. Dus ook voor beveiligings- en besturingsinstallaties kunt u bij ons in Amsterdam terecht. Ook onderhoud van elektrotechnische installaties valt onder installatietechniek. Heeft u oude elektrotechniek? Laat deze dan door ons nakijken en onderhouden!

Groepenkast

Heeft u nog een ouderwetse stoppenkast of wilt u uw groepenkast uitbreiden? Schakel een professionele elektricien in voor een veilige installatie. De groepenkast is een belangrijk onderdeel van uw elektra, hier wordt elektriciteit van de hoofdleiding verdeeld over de verschillende groepen in uw huis. Heeft u snel overbelasting? Dan kan het verstandig zijn om uw groepen uit te breiden of te veranderen. Zo heeft u minder kans op kortsluiting of storing.

Hulp bij storing

Heeft u toch een storing? Controleer eerst of het gaat om een algehele stroomstoring in uw wijk, of dat de storing zich in uw woning bevindt. U kunt zelf nakijken in welke groep de storing zich voordoet, maar ga niet zelf met elektriciteit aan de slag! Schakel bij kortsluiting of een defect in de elektrotechniek een ervaren elektricien in. Wij zijn snel ter plekke om uw probleem te verhelpen.

Heeft u een stroomstoring? Maak dan in Amsterdam en omgeving gebruik van onze storingsdienst. Eén van onze medewerkers is snel ter plaatse om uw storing op deskundige wijze te verhelpen. Bel vandaag nog naar 0900 Elektricien (0900 3535874 | 9 ct/pm) en vraag naar onze diensten in Amsterdam.

F.S.I. Elektro

Werkgebied Amsterdam
Tel. 0900 3535874


Bel ons op: 0900 3535874
(9 ct/pm)

Vraag hier een offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.