Groepenkast uitbreiden of vervangen

De groepenkast is een belangrijk onderdeel van uw elektrotechnische installatie. De groepenkast, ook wel stoppenkast genoemd, is in ieder pand te vinden. Via de hoofdstop van de groepenkast komt stroom uw woning binnen vanaf uw energieleverancier. Deze stroom wordt in de groepenkast over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden.

De groepenkast is het centrale punt voor stroom in uw pand, en bovendien heeft deze ook nog een beveiligende functie waardoor u wordt beschermd tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Vanzelfsprekend is het daarom belangrijk dat de groepenkast naar behoren werkt. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk de groepenkast te vervangen, of uit te breiden met nieuwe groepen.

Werkzaamheden aan de groepenkast

Het uitbreiden of vervangen van uw groepenkast is werk voor een specialist. Via het landelijke netwerk van 0900 Elektricien vindt u elektromonteurs in uw regio die alle mogelijk werkzaamheden aan uw groepenkast vakkundig uitvoeren. Bij een kapotte groepenkast kunt u rekenen op snelle en professionele service van onze elektriciens. Bij een storing komen wij zo snel mogelijk naar u toe om het probleem op te lossen, en ook reparatiewerkzaamheden voeren wij direct voor u uit. Tevens kunt u terecht met vragen over uw groepenkast.

Bel ons op: 0900 3535874
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een elektrotechnisch bedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Elektricien en maak een afspraak met de elektra specialist in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.