Elektrische installatie

Met uw elektrische installatie wordt het geheel van elektrische apparaten, aansluitingen en verbindingen in uw woning of bedrijf bedoeld. Dus van uw groepenkast, waar de stroom uw woning binnenkomt, tot al uw verlichting en alle elektrische apparaten. Wilt u zeker weten dat alles naar behoren werkt? Schakel dan een elektricien in voor uw elektrische installatie.

Voor de installatie van uw elektra kunt u door heel Nederland een beroep doen op de specialisten van 0900 Elektricien. Of u nu uw groepenkast wilt uitbreiden met extra groepen, een lichtpunt wilt verplaatsen of een stopcontact wilt toevoegen; wij zijn u graag van dienst.

Problemen met uw elektrische installatie

meterkastElektriciteit is tegenwoordig onmisbaar in ons dagelijkse leven. Vanzelfsprekend wilt u dan ook dat uw elektrische installatie op ieder moment werkt zoals het hoort. Doet er zich ergens in de installatie een probleem voor? Ontstaat er bijvoorbeeld kortsluiting in uw meterkast, of is er sprake van een stroomstoring? Veel elektriciens hanteren voor dergelijke spoedproblemen een 24-uurs service. Dit betekent dat zij dag en nacht paraat staan, één telefoontje is voldoende om direct hulp in te schakelen. Waar u ook woont, er is altijd een elektricien in de buurt die u snel kan helpen bij problemen met uw elektrische installatie. Ga niet zelf aan de slag met elektriciteit, vaak maakt u het probleem alleen maar erger en bovendien is dit vaak levensgevaarlijk. Onze specialisten kennen uw elektrische installatie door en door en helpen u graag.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 3535874
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een elektrotechnisch bedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Elektricien en maak een afspraak met de elektra specialist in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.